VISITA LA WEB DEL CANAL DE TV    tac12

Registre

La televisió pública del Camp de Tarragona

El Consorci mitjançant el seu ens de gestió Tac12 és la televisió pública del Camp de Tarragona i té com a principal objectiu cobrir les necessitats informatives i audiovisuals de les comarques del Tarragonès, l'Alt Camp i la Conca de Barberà.

El projecte va nèixer el 14 de setembre del 2009 a partir de la nova planificació de freqüències que contemplava el Plan Técnico Nacional de la Televisión Digital Local del 2004. En un principi, i tal com preveia aquest mateix pla elaborat pel Govern Central, van iniciar aquest projecte els ajuntament de Tarragona, Salou, Vila-seca, Valls, Torredembarra, Montblanc i Constantí. Posteriorment s'incorporà l'any 2012 l'ajuntament d'Altafulla i l'any 2018 l'ajuntament de l'Espluga de Francolí. 

Aquest projecte ja és avui una referència al territori però també al món de la televisió local catalana.

La seva programació és de servei públic 100%, donant prioritat sempre als continguts informatius d'aquestes tres comarques del Camp de Tarragona. A més a més del programes estrictament informatius, a la seva graella també destaquen les seves apostes pels continguts esportius i culturals. Es dediquen grans espais a la cultura popular, especialment al món dels castells.

Els seus espais especialitzats i les serves retransmissions són seguides per milers de persones arreu de Catalunya.

Podeu trobar tots els continguts al web www.tac12.tv