VISITA LA WEB DEL CANAL DE TV    tac12

Registre

TAC12 ja ha començat les emissions en TDT

Aquest dilluns han començat a emetre la televisió pública TAC12, al Camp de Tarragona (canal 54 ) que compta amb el suport i continguts de la Xarxa de Televisions Locals (XTVL). La intenció del nou canal és donar veu a les comarques implicades. En el cas de Tarragona, el Consorci per a la Gestió de la TDT del Camp (TACOALT) està integrat pels municipis de Constantí, Montblanc, Salou, Tarragona, Torredembarra, Valls i Vila-seca (Tarragonès, Alt Camp i Conca de Barberà).

Els programes informatius i l'actualitat són els punts forts del canal públic de TDT a Tarragona, TAC 12. Aquest canal, adherit a la Xarxa de Televisions Locals preveu emetre tres hores diàries de producció pròpia entre les vuit del vespre i les 12 de la nit, franja de màxima audiència i per tant, també de màxima competència. Amb la pretensió de generar sentiment d'identitat comarcal, l'equilibri territorial i la informació institucional dels set municipis que integren el consorci, tindran un pes important en la programació del nou canal tarragoní.

Begoña Floria, presidenta del consorci Tacoalt assenyala que el pressupost per aquest any 2009 és limitat però confia en l'equip, format per 13 professionals, per tirar endavant "aquesta idea innovadora i de qualitat".