VISITA LA WEB DEL CANAL DE TV    tac12

Registre

Adjudicat la producció dels serveis informatius

El Consorci per la gestió de la Televisió Digital Terrestre del Camp de Tarragona (TACOALT) ha adjudicat el contracte de producció dels serveis informatius i d’altres serveis audiovisuals del futur canal públic, a una UTE encapçalada per “Iniciatives de Televisió S.L”, participada entre d’altres per Andreu Buenafuente, Carles Francino i Xavier Grasset, que actualment i com empresa privada gestiona Canal Reus. Es dóna la circumstància que la capital del Baix Camp no participa al Consorci que està format pels ajuntaments de: Tarragona, Constantí, Valls, Montblanc, Vila-seca i Salou, i està presidit per la Tinent d’Alcalde i portaveu del PSC a l’Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria.

Les altres dues empreses adjudicatàries són Pro-crea propostes creatives SL de Valls, i Mediaframe Producciones SL de Tarragona.

L’import de la concessió és de 708.614,04 euros. Coincidint amb aquesta adjudicació s’ha iniciat el procés per seleccionar 8 periodistes que formaran part dels serveis informatius de la televisió digital.

Actualment la TDT del Camp de Tarragona emet la carta d’ajust al canal 54 i s’espera que a la tardor comenci a emetre en període de proves i de forma regular a finals d’any.